پرسش‌های متداول


:: برنامه یکتاوب - بخش مدیران برنامه
# در صورت فراموشي ‌‌‌رمز عبور ايميل نهايي‌‌‌كه شامل رمز تغيير يافته مي‌‌باشد به كاربران ارسال نمي‌‌شود. بعد از دريافت عبارت ( رمز عبور جديد به رمزي‌‌‌كه برايتان ايميل شده است تغيير يافت.) تغييري‌‌‌مشاهده نمي‌‌گردد . علت چيست؟
مطابق استاندارد بسياري ‌‌‌از سايت‌هاي‌‌‌رايج و پركاربر، لينك تغيير رمز براي‌‌‌كاربر ارسال مي‌‌شود و تا كاربر بر روي آن كليك نكند رمز عوض نمي‌شود. پس از كليك روي ‌‌‌لينك تغيير رمز و دريافت تاييد تغيير رمز، كاربر مي‌‌تواند از رمز جديد خود استفاده كند.
۱۳۸۸/۸/۲۶ Question Link Show Print Version
پرسش‌های خود را ارسال کنید       کل پرسش های متداول را ببینید